Stacaravan op Camping de Duindoorn
Badweg 40
1976 BZ IJmuiden
E-Mail: info@stacaravanijmuiden.nl
Reserveer Online Boek nu!

Stacaravan IJmuiden op camping de Duindoorn - vlak aan zee.

Onze stacaravan in IJmuiden is fris en nieuw, ligt centraal op de camping, maar heeft door de grote buitenruimte ook voldoende privacy. De caravan is compleet ingericht, geschikt voor 4 personen en alle voorzieningen, zoals gas, water, stroom en Wifi, zijn aanwezig. De afmetingen van de stacaravan zijn 9.00 bij 3.10 meter. De binnenruimte is 27 m2. Er zijn twee slaapkamers, een met tweepersoonsbed, de ander met twee eenpersoonsbedden. De caravan is geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen tot 18 jaar. De buitenruimte is 105 m2. Er is dan ook ruimte om een tent te plaatsen op het gras, voor maximaal 2 kinderen of 2 volwassenen. De stacaravan ligt centraal op de camping, maar heeft door de grote buitenruimte ook voldoende privacy. Daarnaast is er altijd een lekker plekje in de zon.

De camping ligt op camping de Duindoorn. Alle faciliteiten zijn aanwezig op deze camping, de camping ligt in een duinpan midden in de duinen nog geen 1000 meter van het strand IJmuiden aan Zee. Tegen de bunkers van IJmuiden aan. De bus lijn 75 gaat naar Haarlem en stopt voor de camping. Bus lijn 82 gaat naar Amsterdam en stopt ook voor de camping.

Er mogen geen huisdieren meegenomen worden naar de camping. De camping beschikt over een receptie, waar alle informatie te halen is, een speeltuin, een winkeltje met lekkere verse broodjes en een bistro. Fietsen zijn te huur bij de camping. Voor kinderen zijn er skelters te huur. Voor uitgebreide informatie over de camping verwijzen wij u naar de website van camping Duindoorn www.duindoorn.nl.