Stacaravan op Camping de Duindoorn
Badweg 40
1976 BZ IJmuiden
E-Mail: info@stacaravanijmuiden.nl
Reserveer Online KIJK HIER OF DE
STACARAVAN
NOG VRIJ IS.
U KUNT OOK DIRECT
BOEKEN..!
HULP NODIG? BEL DAN:
Al vanaf:
€ 75,-
per dag

Stacaravan Camping de Duindoorn

Informatie over dit verblijf:

Type accomodatie Vakantiewoning Slaapkamers 2 Badkamers 1 Slaapplaatsen 4

Stacaravan Camping de Duindoorn

IJmuiden, Nederland


Stacaravan op camping de Duindoorn in IJmuiden.

De stacaravan is fris en nieuw, ligt centraal op de camping, maar heeft door de grote buitenruimte ook voldoende privacy. De caravan is compleet ingericht, geschikt voor 4 personen en alle voorzieningen, zoals gas, water, stroom en Wifi, zijn aanwezig.

De afmetingen zijn 9.00 bij 3.10 meter. De binnenruimte is 28 m2. Er zijn twee slaapkamers, een met tweepersoonsbed, de ander met twee eenpersoonsbedden. De caravan is geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen tot 18 jaar. De buitenruimte is 105 m2. Er is dan ook ruimte om een tent te plaatsen op het gras, voor maximaal 2 kinderen of 2 volwassenen. De stacaravan ligt centraal op de camping, maar heeft door de grote buitenruimte ook voldoende privacy. Daarnaast is er altijd een lekker plekje in de zon.

De stacaravan staat op camping de Duindoorn. Deze camping ligt in een duinpan midden in de duinen op nog geen 1000 meter van het strand van IJmuiden aan Zee, tegen de bunkers van IJmuiden aan. Buslijn 75 gaat naar Haarlem en stopt voor de camping. Buslijn 82 gaat naar Amsterdam en stopt ook voor de camping.
De camping beschikt over een receptie, waar alle informatie over de camping en de omgeving te halen is, een speeltuin, een winkeltje met lekkere verse broodjes en een bistro. Fietsen zijn te huur bij de camping. Voor kinderen zijn er skelters te huur. Er mogen geen huisdieren meegenomen worden naar de camping. Voor uitgebreide informatie over de camping verwijzen wij u naar de website van de camping: www.duindoorn.nl.

Woonruimte 28 m2
Terrasruimte 100 m2
Slaapkamers 2
Badkamers 1
Slaapplaatsen 4
Uitzicht Mooi uitzicht over de camping en de duinen.

Aanwezig: TV
Oven
Parkeerplaats
Speeltuin
Terras
Wi-Fi
Senseo
Tuinset
Keuken
Koelkast

Prijzen van onze Stacaravan in IJmuiden

De prijs per nacht in het voorseizoen is € 80,- per nacht. Het laagseizoen start vanaf 6 april en loopt  t/m 29 juni 2019. 

In het hoogseizoen is de prijs € 90,- per nacht. Het hoogseizoen start 30 juni 2019 en loopt t/m 31 augustus 2019. Vanaf 1 september is de prijs € 75,- per nacht.

 

 


De huurprijs is inclusief gas, water, elektra, een wificode, een keukenpakket, voor 4 personen toeristenbelasting en een parkeerplaats voor 1 auto. Handdoeken moeten zelf meegenomen worden. Een lakenpakket kan tegen betaling verzorgd worden. De kosten hiervoor zijn per periode € 15,- voor een tweepersoonsbed en € 10,- voor een eenpersoonsbed.
De huurprijs is exclusief borg en eindschoonmaak. De eindschoonmaak is verplicht en kost € 45,-. De borg bedraagt € 150,- en wordt na eindinspectie teruggestort op uw rekening. Het totaalbedrag dient 4 weken voor aankomst overgemaakt te zijn.

Woonruimte 28 m2
Terrasruimte 100 m2
Slaapkamers 2
Badkamers 1
Slaapplaatsen 4
Uitzicht Mooi uitzicht over de camping en de duinen.

Aanwezig: TV
Oven
Parkeerplaats
Speeltuin
Terras
Wi-Fi
Senseo
Tuinset
Keuken
Koelkast
Restaurant1 kmStadscentrum3 kmWandelroute500 m
Hoofdstad2.5 kmBushalte20 mStation1.2 km
Outdoor5 kmZee1 kmTheater - Bioscoop1.2 km

Ligging op 25 km van Amsterdam, 20 km van Alkmaar en 15 kilometer van Haarlem. IJmuiden is dichterbij dan je denkt. Zowel met de auto, fiets en het openbaarvervoer is het goed bereikbaar. Tip een Amsterdam regio dagkaart van € 13,50.
In 1848, lang voor het graven van het noordzeekanaal, publiceerde de journalist Simon Vissering een artikel waarin hij een bootreis van Amsterdam naar "IJ-muiden”(=mondvan de IJ) beschreef. Nadat in 1876 het kanaal voltooid was, werd de nieuwe plaats die toen ontstond, als eerbetoon aan hem IJmuiden genoemd.

IJmuiden is een plek van rauwe schoonheid. De immense sluizen, pieren en havens rondom het noordzeekanaal karaktiseren IJmuiden als stoere havenplaats voor vis en staal. Beleef het spektakel van de stoere zeewind- en watersporters terwijl je verse vis in een van de strandpaviljoens of visrestaurants eet. Er zijn 7 verschillende strandpaviljoens en drie stranden, IJmuiden aan Zee, IJmuiderslag en Strand Noorpier. IJmuiden heeft brede duinen en een zee waar enorme schepen langs de pier verdwijnen aan de horizon. Juist ook als het stormt kijk je je ogen uit.